"I do what I want, and I want what i see"



Snart är tiden här. Ska se en av mina stora idoler...



...men inte nog med det! Jag ska till arvikafestivalen också!
-Kan inte hjälpa o fälla en glädjetår!

A Day in the Life


Vacker video till Världens Bästa Låt! A Day in the Life by The Beatles

Jag har egentligen aldrig tänkt på det om ja ska vara ärlig, men detta må kanske vara världens bästa låt...


Jag var på lite Beatles humör idag. Vakna på morgonen, eller på eftermidagen om man ska vara mer exakt och det va självklart soligt ute. Vad annars? Beatles dagar är soliga.
Satte mig framför datan för att börja fylla mp3n med bara några få låtar, innan jag skulle dra ut, men några som kommer få mig o känna "ja-livet-är-bra-fast-än-livet-inte-är-så-bra, självklart "The Bög Collection by Dino" innehållande "Let it Be", "Something", "Paperback Writer" ja, ni vet, de där, och inte så självklara...

...A Day in the Life! Denna lilla random låt som jag aldrig gett den uppmärksamhet den behövt. Denna "Förgätmigej" i trädgården...
Jo, jusst när den lilla glesa rösten väl blev hörd kunde den inte sluta lyssnas. Tro det eller ej!! För det var jusst då, idag, när melodierna, Paul McCartney & John Lennons stämmor och låt oss inte tala om de perfekta trummslagen, TEXTEN, BÖRJAN, MITTEN, SLUTET, ja, när denna skapelse gick i igång i apparaten som det slog mig, då min tröga hjärna uppfattade; detta är världens bästa låt. (Ja, det kanske är klyschigt att säga att världens bästa låt är skriven av Beatles, men va fan? Nu är det så att det är det, och att det slagit mig jusst idag, den 24:e juni 2008? En sann gåta).

(Det finns självklart jävligt många bättre låtar, många som är skrivna av sanna poeter, så som av min hjälte Lou Reed, låtar som jag värdesätter högre, såklart, jag ska inte snacka för mycket om denna, men vafan?! Att jag aldrig lagt märke till den? )

Och visst kan man tycka; wow två låtar i en? Haha nope, två genialiska delar ihoppsatt till något ännu mer genialiskt, PÅ ett genialiskt sätt! Mmhmm!
Och ja, jag tänker på att Beatles, inget nytt, jag vet, inte gjorde allting av någon slump, de var genialer, många låtar är skit bra men det är låtar man har märkt :( HAHA!


Japp! Denna låt är gammal, men så ere. En sådan låt skulle aldrig göras idag!
Låten är den sista på albumet "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band", albumet som tog Beatles mer än ett år att göra. Därför mina damer och herrar, därför görs inte sånna låtar idag! Sånna album! För att band/artister aldrig skulle lägga ner SITT LIV på att göra EN låt, inte minst ett helt album!! (försök inte ens! Sitt liv=de skulle dö för det...)


OBS. Denna låt är bra bland många andra, det är bara en chock för mig att upptäcka det precis nu, när jag lyssnat på den förut. Tack!



Haha! Lovade mig själv och skriva ett jätte långt, ooonödigt inlägg om hur jag upptäckt låten efter att jag kommit hem.. men hur många blogg inlägg är inte onödiga? Duuh!
Iallafall ska fortsätta prata onödigt skit... Va i stan idag, me Coco (ingen bryr sig) ska åka o köpa biljetter till Katrineholm imorn (ingen bryr sig). Sen ska jag åka till Katrineholm (ingen bryr sig), sen efter att jag varit i Katrineholm, på Nellas landställe, då ere massa kompisar som väntar (ingen bryr sig) sen måste jag beställa biljett till gbg (ingen bryr sig), sedan efter det ska det beställas ytterliggare saker som festivalpass (ingen bryr sig) sen, då åker man utomlands (ingen bryr sig) sen när man är tillbaka, då händer det grejer, ser ni? Då är det festival (jag bryr mig). Sen är det tillbaka till tråk-stockholm, och vid det fallet vet man vilken skola som man börjar på, då är det bara och vänta på starten! WOHOO!

Tid

Sen början av sommarlovet har det hänt mycket. Det känns som om det har gått en månad, och inte mindre än en vecka. Men det är skönt. För det är fortfarande lov och ja har all tid i världen! Jag har tid och va med kompisar samtidigt som jag har tid att hålla på MED VAD JAG VILL! ...ja hade glömt hur den kännslan var!

Att inte tänka på att lägga ut allt så att man kan hinna med läxor OCH kompisar, men fortfarande ha viljan att hinna med mer. Med saker som man gillar att göra och inte saker som man måste göra! Ja, ni fattar!
Att ha tid, det är grejjer det! Och det är jusst då jag hinner med mest, inte bara för jag HAR tid, utan pressen finns inte där! (press=jag gör ingenting).

                  Spela mot tiden? 
                  Fotografiet är taget av Chema Madoz, 
                  som jag tror har utställning i Sverige nån gång nu i Sommar...
                  ...riktigt sjuk fotograf!

Sxephil slutar

Petro vi sörjer tillsammans!

OMA GAAAAAD!!! Ett inlägg??????


Sitter hemma, sjuk & energilös
Ingen tänker på henne,
denna stackars lilla tös.
Hon tittar ut genom sitt fönster,
tittar ut på alla de självgoda
på det "fin-perfekta", på dom som inget fattar
det är vad hon kan förmoda.

Men fast solen skiner och alla tycker allt är bra
satt flickan hemma
och som vanligt lyssnade ingen på det hon sa
"Nej, allt är inte så som de kallar perfekt!"
för hon har all tid i världen, 
och ännu är ett nytt inlägg oupptäckt
för ännu fattar de flesta ingenting
och ännu har flickan feber, ser ut som en såndär...
som sysslar med knarklangning?

Ja, hon grubblade för sig själv
vad är det hon kan göra?
åt denna skrivlust som inte fanns
åt dessa människor finns väll ändå ingenting att genomföra?
Men tydligen så vägrade hon inse
vad som var det rätta
men en vändning kom
och vem som va Batman det ska hon snart berätta
men innan dess vill hon bara tacka
de som inte är sådär, ja vad ska man säga? ätare av psykofarmaka?

En av de som slapp ta sin medicin
var Batman, nattens egne hjälte, sexig, slank och fin
Japp, nattens heting var ingen mindre än Pattonella
hon som inte fallit i stereotypens faliga fälla.



HAHA! luv to my Batman Petro!

Ja.

Ett till inlägg som ingen pallar läsa och som jag inte pallar skriva?

Ja.


Iförrgår var det triangelkamp.

Igår var det gå-till-stan-träffa kompis-hem-sen-träffa-kompisar-grilla.

Idag blir det träffa-kompis-sen-gå-hem-och-njuta-av-att-det-bara-är-några-dagar-kvar-i-fitt-med tråkiga-människor-som-inte-vågar-vara-sig-själva-skolan.


Jag gör det enkelt för er. Jag vet att ni inte läser , för det brukar inte jag heller göra.
Ni har ju inget bättre för er än att bara titta in? Eller?

(tror jag tar bort den här bloggen. Slöseri med tid! ...inte för jag lägger ner lika mycket tid på min som andra, men jag pallar inte... eller ja kanske har kvar den bara för att titta tilbaka, men skirva i den kmr jag kanske inte göra. Aja får se).
Palla leka kändis som Monika skulle ha sagt det :p


                  

   Lite nostalgi bilder! (måste få upp stämningen!) HAHA var bara tvungen....


RSS 2.0