SKOLA IMORN HAHA ALMOST FUNNY!

Imorn ä det skola tro det eller ej men ja längtar faktiskt hahah vilket liv jag har... Det blir en chillig dag o ja har inte vart där på 4 dar (minus helgen, imorn ere måndag) ja va magsjuk typ 3 dagar... deprimerande o va hemma o inte ha ett skit att göra förutom plugga... Har insett att det e roligare o plugga i skolan, vilket är självklart... hmm

offiellt bokade billjetter!!

Japp, ja skall gå och se Tegan and Sara! In ya face bitches!!
De kommer till Nalen fredag den 14 mars, så nu har man nått o se fram emot! bra va?? (sårligt)


image45

lenameddom(fina)bena

Jag kom på att jag inte har förklarat varför jag har lame-aste namnet på min blogg (inte för att nån bryr sig eller för den delen läser min blogg men...) men man har sin plikt ibland... jag kunde inte komma på vad fan min fitt blogg skulle heta så jag tog o frågade Carolinee! lenameddomfinabena var det första hon sa, och så blev det...
Så, nu var det avklarat!

image44yeah!

):

jahapp, idag e ja fri från läxor o allt skit, skönt. Det enda ja har kvar att göra är fucking intagningsprover till gymnasiet!! Jag måste rita fyra bilder och lämna in dem om nån månad... Visst kul kan man tänka, men det är inte nått valfritt! Fantasilösa bilder de har bestämt och bland de ska man lämna in EN valfri! Vad fan ska man välja?? Men, men, ere så, så ere. Jag får göra mitt bästa!


image43

..the only one who knows..

Någon går lös runt på Londons gator och sprayar fantastiska kontroverciella målningar under namnet Banksy... Ingen vet vem han egentligen är...ooooh!! Han gjort många tilltalande verk över hela världen mestadels i Bristol, England där han tros komma ifrån. Så kallade Banksy har bl.a. tagit sig in i en djurpark i London och sprayat "VI ÄR TRÖTTA PÅ FISK" inne hos pingvinerna och lagt upp "bajslholkar" där Glastonburyfestivalen hålls till föreställande Stonehenge.
Mannen är ett litet geni...



image29


image30
Västbanken


image31
"There is always hope"


image32



image33
Kill people


image34



image35
"people who enjoy waiving flags don't deserve to have one"


image36
Liverpool


image38



image39



image42
Rat fact
In London you're never more than 20 feet away from somebody telling you
you're never more than 20 feet away from a rat



image41
"AMERICAN INFLUENCE"






Open your eyes motherfucker!

Folk! (nämner inga namn) klagar på att jag aldrig skriver i min jävla blogg! Fuck you!! Så! Ser ni?  Jag skriver visst i min blogg! Haha in ya face! x )

image28

Joy Division - Transmission

Såg filmen "Control" om Ian Curtis, Joy Division. Det ända min blir är fascinerad av en mans tänkande.
Vissa kritiker sa att Anton Corbijn borde ge sig på och försöka att förstå och förklara Ian's värld. Men jag tror inte det går, ja tycker inte att man ska göra det heller, att försöka! men ändå va den inte fulländad... Att göra en film om en sådan djup man är svårt, han valde det yttre mer än det inte och det tycker jag va rätt.

image26

RSS 2.0